Mama

“Ik hou van mijn baby, maar ik haat mijn zwangerschap”

Whitney Eve Port begon op haar blog de rubriek “I love my baby, but I hate my pregnancy”. De oorspronkelijke haat voor haar veranderende lichaam is gelukkig veranderd en inmiddels is ze er ‘Oke’ mee. Gelukkig maar want de blondine ziet eruit alsof ze elk moment zou kunnen bevallen.

De 32-jarige Whitney werd bekend van The Hills en kreeg later haar eigen spin-off The City. Inmiddels ligt het leven van realityster ver achter haar en houdt ze haar fans via haar blog en vlogs op de hoogte van haar leven en haar zwangerschap.

De blondine heeft toegegeven dat de zwangerschap haar behoorlijk tegenvalt. Hoewel ze enorm van haar baby houdt leek ze maar niet te kunnen wennen aan haar lichaam. In de podcast van The Ladygang Podcast zei Whitney; “It’s not for me”. Ook gaf ze in het gesprek toe sinds de groei van haar buik geen seks meer te hebben gehad met haar man.

'I feel so uncomfortable with my body that I can’t get into the mood, Like, I can’t feel sexy.'

Het zal niet lang meer duren voor de The Hills ster zal bevallen. Co-star Lauren Conrad heeft inmiddels haar kindje op de wereld gezet en ook co-star Heidi Montag is op dit moment in verwachting. Zat er iets in het water tijdens de reunie van The Hills?

 

What's in my fridge right now ?? Well, I'll show you! Link in bio for full story. @bundleorganics #bundlelove

Een bericht gedeeld door Whitney Port (@whitneyeveport) op

Beeld: Getty Images
 

Deel dit artikel
Back to top