Mama

Jessica Alba showt haar groeiende babybuikje tijdens gelukzalige babymoon

Kort geleden deelde Jessica Alba haar nieuwe baby geluk met de wereld via een schattige boomerang op Instagram. In het filmpje zagen we hoe zij samen met haar dochtertjes Honor en Haven met ballonnen dansten.

Nu is Jessica Alba met haar familie, en groeiende baby buik, op een welverdiende baby moon in Hawaii. De 36-jarige ster is zwanger van haar derde baby en dat is steeds duidelijker te zien. In een kleine zwarte bikini speelde Jessica in het Hawaiiaanse water met haar kids.

 

#sundayfunday w my @cash_warren after alllllllll these years 😘 📷@shanidarden

Een bericht gedeeld door Jessica Alba (@jessicaalba) op

Het is duidelijk te zien dat Jessica en hubby Cash Warren over the moon zijn met het baby nieuws. De sterren konden namelijk niet van elkaar afblijven en dobberden heerlijk in elkaars armen in het tropische water. Eerder vertelde Jessica Alba hoe haar eerste zwangerschap haar hielp met het respecteren van haar lichaam.

 

We had an epic family vacay @fsoahu #hawaii 🌺 thank you to everyone at the Four Seasons for treating us like family.

Een bericht gedeeld door Jessica Alba (@jessicaalba) op

“It's incredible being a mom, I love it. I was much more stressed and concerned about my body before I had kids. But now I know how silly and unimportant it is, so it's certainly given me perspective. Being pregnant and giving birth gave me a new found respect for my body, it's amazing.”

Meer beelden kun je hier zien.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top