Fashion

Jennifer Lopez is jarig en je raadt nooit hoe oud ze is geworden!

Afgelopen weekend vierde Jennifer Lopez alvast haar verjaarsfeestje met vriend Alex Rodriguez. De feestelijkheden vonden plaatst Miami, maar wat echt opviel was J.Lo. In een doorschijnende Little Black Dress zag de zangers/actrice er jonger uit dan ooit. En dat terwijl ze toch echt een behoorlijk aantal kaarsjes mocht uitblazen.

 

Caught in the act... lol...🤳#aftershow #AllIhave #Vegas

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Je raadt het nooit wanneer je naar Jennifer Lopez kijkt, maar de diva wordt vandaag 48 jaar! Lover Alex Rodriguez plaatste een gezellig kiekje van de twee love birds, voor het partijtje begon, op Instagram. In een jurkje met strategisch geplaatste cut-outs en velouren vogels komt het enorm strakke lichaam van Jennifer goed tot haar recht. Daarbij ziet de ster er ook nog eens stralend uit met een brede glimlach van oor tot oor.

De voormalig NY Yankees baseball player trakteerde zijn liefde op een enorme gouden glittertaart versierd met witte rozen. Het lijkt erop dat Jennifer gigantisch genoot van haar 48ste verjaardag, maar wat wij ons vooral afvragen. Hoe kan het dat J.Lo nooit ouder lijkt te worden? Wat is haar geheim?

 

Happy Birthday to Us!!! #leos 🇩🇴🇵🇷 #305

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top