Mama

Dit is hoe de tweeling van Beyoncé ter wereld kwam

Vorige week was het precies een maand geleden dat Beyoncé haar tweeling op de wereld zette. Dat moest natuurlijk gevierd worden en dat deed de superster geheel in stijl via een Instagramkiekje.

In lijn met haar zwangerschapsaankondiging plaatste Beyoncé een foto op haar social media account waar ze de tweeling vast heeft. Baby’s Rumi en Sir liggen vredig in haar armen. Nu is het geboortebewijs van de nu al beroemde tweeling vrijgegeven en daar komt nogal wat nieuwe informatie mee naar buiten.

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beyoncé en Jay Z hebben ervoor gekozen om hun kinderen geen tweede naam te geven en uit het geboortebewijs blijkt ook dat Rumi en Sir met een keizersnede ter wereld zijn gekomen. Dit met hulp van de dokter die ook bij de geboorte van alle kinderen van de Kardashians aanwezig was. Namelijk dokter Paul Crane uit Beverly Hills. North, Saint, Mason, Reign, Penelope en Dream werden door deze man op de wereld gezet. Nu kan hij nog twee beroemde baby’s aan zijn CV toevoegen.

Uit de papieren blijkt ook dat Rumi eerder werd geboren dan haar broertje. Dat terwijl beide baby’s in dezelfde minuut ter wereld kwamen. Namelijk om 05.13 in de ochtend.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top