Fashion

Emily Ratajkowski showt haar curves voor een balkonscène in Parijs

Rondborstig model Emily Ratajkowski gaf eerder deze week aan moeilijk aan klussen te komen vanwege haar ‘te grote’ borsten. Maar, het lijkt erop dat het tij is gekeerd, want de knappe brunette showde haar good looks voor de camera op een typisch Frans balkon in de modestad.

Emily is in Parijs vanwege de Paris Haute Couture Fashion Week en hoewel het model en actrice niet over de catwalk loopt lijkt ze genoeg werk te hebben. In niets meer dan een korsetje wierp Emily zwoele blikken richting de camera. De shoot vond plaats op het balkon van het Hotel de Crillon in Parijs.

Met opvallende smokey eyes, nepwimpers en haar karakteristieke volle lippen leek het model geen last te hebben van haar sexy imago. In een interview met de Australische Harper’s Bazaar vertelde Emily recentelijk. “There’s this thing that happens to me, “Oh, she’s too sexy.” It’s like an anti-woman thing, that people don’t want to work with me because my boobs are to big.”

Ze slaat dan ook behoorlijk wat rollen af die niets meer van haar verwachten dan dat ze er sexy uitziet in een bikini. Bekijk de foto's van de shoot hieronder.

 

🖤

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

 

Bang bang 💥

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

 

J'adore

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top