Wedding

& Other Stories lanceert fleurige, zomerse jurken voor bruiden én bruidsmeisjes

& Other Stories verwelkomt en omarmt de warmere seizoenen met een gloednieuwe collectie die helemaal in het teken staat van bruiloften! En dat mag ook wel, want het wedding seizoen staat alweer bijna voor de deur. Of je nou zelf de bruid bent, het bruidsmeisje of de gast, voor elke vrouw zit er de perfecte jurk bij. 

De collectie is een Spring/Summer 2017 lijn en ondanks dat de jurken bestemd zijn voor op bruiloften, zijn ze ook perfect om te dragen bij bijvoorbeeld het afstuderen, een gala of ander feestje. 

De kleuren variëren van wit en crème met bloemenpatronen tot peachy kleuren en zomers roze. Omdat deze jurken passen bij meerdere gelegenheden is het dan ook de bedoeling dat ze meerdere malen gedragen worden en niet na een keer dragen in de kast belanden.

“Het idee van wardrobe treasures is altijd onderdeel geweest van de Stories filosofie. We willen dat onze designs vaste onderdelen worden binnen je garderobe, en je meerdere seizoenen volgen. Met deze collectie lichten we de gelegenheidsjurk uit, voor bruiloften in het bijzonder, die elk zo veelzijdig zijn dat ze met gemak een favoriet kunnen worden”, vertelde Caroline Björkholm, Head of Creative Lab van & Other Stories.

Alle jurken zijn nu verkrijgbaar in de winkels en op de website, stories.com. Bekijk de campagnebeelden hieronder! 

Deel dit artikel
Back to top