Fashion

Het tasje dat aan de arm van 3-jarige North West bungelt kost zoveel meer dan jouw maandsalaris

North West wandelde afgelopen zondag rustig met Kim Kardashian, tante Kourtney, neefje Mason en nichtje Penelope richting de kerk. Maar wat bungelde er toch aan de arm van 3-jarige North? Zou het echt? Ja, zeker. Een Fendi tas van omgerekend zo’n 4.700 euro. 

Say what?! Is dat niet een beetje een abnormale prijs voor een tas om aan het armpje van een 3-jarig meisje te hangen? Je zou haast denken van wel, maar als het aan mommy Kim Kardashian ligt was één tas nog niet eens genoeg. Later die dag wisselde North haar Fendi handtas namelijk in voor een zwarte, leren designertas waarvan we erg zeker zijn dat daar ook een angstaanjagend prijskaartje aan hangt. 

North zag er adorable uit in haar lichtroze, velvet jurkje en matchende space buns samen met Penelope, maar over die tas weten we niet zo goed wat we moeten zeggen. Wij zouden minstens twee maanden moeten werken voor dit minuscule tasje! Helaas moeten we maandelijks het dak boven ons hoofd en de boodschappen betalen dus is een dergelijke Fendi tas nog verder van ons verwijdert. Haar nichtje daarentegen had (gelukkig) een super simpele outfit aan, namelijk een baggy, blauwe jurk en zilveren schoentjes. 

North's style has totally changed. Now her favourite colour is pink. Obviously she was so little and that was me not wanting to put her in pink. I just know that people change, especially when you’re a kid. But I do think that Saint has his own style. I think that it’s really simple and I’m still figuring it out. Right now, it’s like the onesie phase so you don’t have to do a whole lot,” vertelde Kim recentelijk. Ah, oké. Wij hadden nog niet helemaal door dat kindjes van 1 en 3 jaar een eigen stijl hadden en dat een Fendi tas van een paar duizend dollar hoog op de wishlist van peuters staan…

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top