Fashion

Geen grap: Mariah Carey maakt van haar enorme kersthit een film

De winter is nét voorbij, de lente hebben we -al dan wel met een goede plensbui- met open armen ontvangen en de zon breekt door. Kerst is nog een ver-van-je-bed-show en hoe groot je liefde voor de festiviteit ook is, Christmas jingles hoeven we nog even niet te horen. Toch komt Mariah Carey met wel heel leuk nieuws. Haar nummer 1 kersthit wordt nu verfilmd.

Say What?! Mariah kondigde op Twitter aan dat er deze Kerst een film wordt uitgebracht, gebaseerd op onze favoriete kerstlied ‘All I Want For Christmas’. De geanimeerde film zal hetzelfde plot hebben als het in 2015 uitgekomen kinderboek met dezelfde titel. In de film maken we kennis met kleine Mariah die in de dierenwinkel de liefde van haar leven ontmoet; een puppy, genaamd Princess. Maar voordat ze Princess mag houden, moet ze op Jack passen, ‘’the worst dog in the country’’ die veel problemen veroorzaakt.

Kerstmis queen Mariah bracht het nieuws zoals alleen zij dat zou doen: In een huiskamer, volledig in de kerstsferen, liggend op de bank in een tartan onesie bij de openhaard. De film beloofd veel goeds en past perfect bij een marathon van al je favoriete Kerst flicks als ‘Love Actually’ en ‘The Holiday’. De film zal niet in bioscopen te zien zijn maar komt meteen uit op DVD en On Demand. Is het al te vroeg om af te tellen naar Kerst?

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top