Fashion

Dit is de reden waarom je Eva Mendes en Ryan Gosling nooit samen ziet op de rode loper

Het gerucht gaat al een tijdje ronde. Gaat het Hollywood it-couple Eva Mendes en Ryan Gosling scheiden? Nadat Eva Mendes nergens te zien zou zijn tijdens de Oscars nominaties worden de speculaties als maar groter. In een interview vertelt de Cubaanse actrice eindelijk waarom zij nooit naast hubby Ryan op de rode loper verschijnt.

Eva en Ryan houden de lippen stijf op elkaar over hun relatie en staan daarom bekend als één van de low-key koppels in Hollywood. Nadat Ryan Gosling zus Mandi meenam als zijn date naar de Oscars, in plaats van Eva Mendes, waren ze hét gesprek van de week. In een vorige relatie van de acteur, om precies te zijn met actrice Rachel McAdams, nam hij tijdens de Acadamy Awards 2007 ook zijn zus mee als date. Een paar maanden later werd bekend dat het duo uit elkaar was gegaan. Is history repeating itself?

Maar wat was nu echt de reden dat Eva niet te zien was tijdens de uitreiking van Oscars? De knappe brunette vertelt in een interview met Shape waarom ze niet present was en helpt dan ook meteen een aantal geruchten de wereld uit. "What people don't know about me is that I love being home," vertelt Eva. "Instead of hitting the red carpet, I'd rather be with our girls."

Gelukkig! Wij kunnen in ieder geval vanavond weer met een gerust hart slapen.

Beeld: Getty 

Deel dit artikel
Back to top