Fashion

Kate Moss slaat een heel nieuw carrièrepad in

Topmodel Kate Moss mocht al vele Vogue-covers sieren en voegt nog een omslag van het hoogstaande modeblad aan haar repertoire toe. Hoewel de Engelse schone op de cover van het april issue van de Britse Vogue pronkte, leverde ze ook een andere bijdrage aan het fashion magazine. 

Gracieus en met rood gestifte lippen staat Kate voor de zoveelste keer op de voorkant van Vogue. 
De hoogstaande modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott mochten de 43-jarige blondine op de kiek zetten. Niet alleen stond Kate model voor de cover, maar ze werkte ook als stylist mee aan het aprilnummer.

Kate’s vriend Nikolai von Bismarck had de eer om de shoot voor zijn rekening te nemen. Terwijl Kate de styling verzorgt van haar protegés Elfie Reigate en Louis Baines. Kate startte vorig jaar september haar eigen modellenbureau genaamd Kate Moss Agency. Sinds de Britse blondine al sinds haar zeventiende meedraait in de modellenwereld weet ze hoe hard en moeilijk het leven als model kan zijn. Daarom is ze erg beschermend naar de modellen toe die bij haar bureau zijn ingeschreven. 

“I don’t want a young girl to feel bad if she has to wait around”, vertelt Kate aan Vogue. “I was that person with Steven Meisel, even though I was the face of CK at the time. I had to sit around for days. It can be really hard. I’m maternal; I don’t want the girls to feel insecure.”

Het Vogue april issue ligt binnenkort in de schappen. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top