Fashion

& Other Stories gaat co-lab aan met New Yorkse kunstenaar Shoplifter

De samenwerking met een kunstenaar die bekend staat om haar werk met synthetisch en menselijk haar ligt misschien niet direct voor de hand wanneer je aan & Other Stories denkt. Toch levert het een enorme kleurrijke en vrolijke co-lab op.

Voor spring summer 2017 slaat onze favoriete store & Other Stories de creatieve handen ineen met kunstenaar Hrafnhildur Arnardóttir, bter bekend als Shoplifter. Deze in New Yorks wonende visual artist uit Ijsland staat bekend om haar werk met synthetisch en menselijk haar. Gevlochten muurwerken en getufte kleurrijke kunstwerken zijn onderdeel van haar werk en deze speelse kunst is in deze samenwerking mooi vertaald naar ready-to-wear, accessoires en sieraden.

De focus van de collectie ligt op materiaal en textuur. Kleur, humor en comfort speelt hierbij de hoofdrol en dat is duidelijk te zien in de furry smileys die verwerkt zijn in tassen, applicaties en shirts. Ook zijn de getufte haar-kunstwerken van Shoplifter terug te vinden in de prints.

Vanaf deze donderdag (23 februari) is de collectie verkrijgbaar via stories.com.  Bekijk de beelden uit het lookbook hieronder en stel alvast je wishlist samen.

Deel dit artikel
Back to top