Fashion

Is de liefde tussen Selena Gomez en The Weeknd dan toch een publiciteitsstunt?!

Er is weer een update van het gloednieuwe koppel Selena Gomez en The Weeknd. Terwijl ze het ontzettend gezellig met elkaar hebben, kwamen wij tot een nieuwe ontdekking en die willen we even met jullie delen.

De meest recente kiekjes die van het setje zijn verschenen, waren van hun datenight in Florence. Maar ook de zangeres zelf plaatste een foto van haar tortelduifje tijdens de vakantie in Italië op Snapchat, die ze vervolgens helaas direct verwijderde. En ook The Weeknd heeft een Instagram verhaal geplaatst van Selena tijdens een museumbezoekje. Als dat niet al genoeg zegt, heeft de paparazzi de twee inmiddels meerdere malen gespot. 

Maar hoe waanzinnig romantisch het er ook uitziet, er gingen bij ons wat belletjes rinkelen. Toen Selena’s beste vriendin Taylor Swift namelijk een geheime relatie had met Tom Hiddleston werd dat ook pas openbaar gemaakt nadat ze werden betrapt op Rhode Island. En kort daarna werd het koppel gespot in Engeland én Italië. Dat lijkt verrassend veel op de verhouding die Selena en The Weeknd tot nu toe hebben. Maar dat is nog niet alles: we hebben alle gelijkenissen even op een rijtje gezet. Lees het hieronder!

 

Forever. ❤️ @selenagomez

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

#1 In plaats van Calvin Harris, is het nu Bella Hadid, die wordt overrompeld door de nieuwe liefde van haar ex.
#2 Taylor Swift en Tom hielden hun meest romantische dates vaak op openbare plekken. Selena en The Weeknd werden gespot in het populaire restaurant Dave & Buster’s, meer publiek kan bijna niet!
#3 Daarnaast waren Taylor en Tom nog geen twee weken bij elkaar of ze vlogen samen al in een helikopter over het prachtige Rome. De relatie van Selena en The Weeknd is op dit moment nog net zo vers en hoewel ze misschien geen helikoptervlucht nemen, genieten ze wel van de kanalen van Venetië zoals blijkt uit de gewiste Snapchat van Selena.
#4 Bronnen zeggen alleen maar positieve dingen over het kersverse koppel. "Selena acted very sweet and very loving towards The Weeknd… He made her laugh and she was completely focused on him… It was like no one else existed — just the two of them. They were completely immersed in one another." En die woorden hadden net zo goed over de verhouding van Taylor en Tom kunnen gaan.

We vragen ons dus steeds meer af of dit nu echte liefde is of dat het toch, zoals Bella Hadid en Justin Bieber voorspellen, voor de publiciteit is. Opvallend is het in ieder geval wel!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top