Fashion

Dit is het geheim achter die perfecte borsten van de Victoria’s Secret Angels

Onze ogen zitten niet in onze zakken en het is ons dus waarschijnlijk allemaal al opgevallen dat hoewel de Victoria’s Secret modellen super slank zijn, ze wel de mooiste volle en ronde borsten hebben. Hoe is dit fysiek mogelijk?

Een beeldbewerker van Victoria’s Secret deed een boekje open aan de Amerikaanse website Refinery29. De geniale photoshopper vertelde aan de site dat de pronte borsten slecht het resultaat zijn van een knap staaltje beeldbewerking.

Ze doet in het interview nogal een aantal onthullingen die wij misschien liever niet hadden willen weten. Al was het alleen maar om in de waan te kunnen blijven dat Victoria’s Secet modellen toch echt ware flawless angels zijn. Maar helaas volgens de beeldbewerker dragen ze een push-up beha onder de zwemkleding en zelfs onder strapless items. Deze worden vervolgens kunstig weggepoets door de beeldbewerkers van het lingerielabel.

Het retoucheren van de Angels stopt trouwens niet bij een paar beha bandjes. Zo worden zelfs lichaamsdelen van de modellen bewerkt! En dan hebben we het niet alleen over het gladstrijken van wat cellulitis maar Victoria’s Secret modellen worden soms voorzien van compleet andere lichaamsdelen. De beeldbewerker verklapt dat lichaamsdelen soms onderling verwisselt worden voor het beste resultaat en het mooiste plaatje. Nee, er is dus niks meer echt.

Beeld: Victoria's Secret

Deel dit artikel
Back to top