Fashion

Kim Kardashian met de billen bloot voor secret project

Als een van de populairste celebs op Instagram weet Kim Kardashian wel hoe ze aandacht krijgt. Haar volgers gaan met een razend tempo omhoog. Deze keer kreeg ze weer veel likes en meer volgers door een zwart witte naaktfoto van haar billen. Naast haar op bed staat een kop koffie die waarschijk manlief Kanye voor haar gemaakt heeft. De naakte net uit bed outfit valt bij de mannen wel in de smaak.

Het is ook zeker niet de eerste keer dat de billen van Kim op de foto staan. In de foto plaatst ze een hashtag met de fotograven Mert Alas en Marcus Piggott, die ook shooten voor Vogue en Playboy. Zou dit geheime project iets met de Vogue of de Playboy te maken hebben? De foto is for sure gemaakt voor een magazine, dat kunnen we allemaal zien aan het perfecte net uit bed haar en de goede belichting.

Niet alleen Kim plaatste een post op haar Instagram ook fotograaf Mert Ales plaatst een foto van de voorgevel. Wij dachten dat ze alleen met haar billen bloot ging voor de shoot, maar zo te zien gaat ze totally naked!

 

#secretproject ✨coming soon @mertalas @macpiggott #mertandmarcus

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

GUESS WHO 😈 #secretproject 😈 coming soon ' #mertandmarcus

Een foto die is geplaatst door mertalas (@mertalas) op

Deel dit artikel
Back to top