Fashion

Is Emilia Clarke aka Khaleesi de nieuwe Bond Girl?

Ze vloog onze wereld in op de rug van draken en veroverde harten van niet alleen de fantasy nerds maar iedereen als Mother of Dragons in Game of Thrones. Nu heeft Emilia Clark naast haar rol als Khaleesi een andere kick-ass vrouwenrol op het oog.

Emilia Clarke laat het niet bij één rol als onverslaanbare leading lady zitten. Nu het seizoen van Game of Thrones 6 er bijna op zit is het tijd voor Daenerys Targaryen om verder te kijken en Emila heeft haar zinnen gezet op de rol van vrouwelijke versie van James Bond, 007.

De Game of Thrones ster onthulde haar wens in een interview: “I have a lot of unrealised dreams. I would love to play Jane Bond”. Terwijl er geen sprake is van een film heeft Emilia al een duidelijk beeld van wie dan haar mannelijk tegenspeler of Bond Boy zou moeten worden. “My ultimate leading man would be Leonardo DiCaprio. No doubt about it”.

Wij zien dit plan helemaal zitten. Emilia Clake als vrouwelijke James Bond die Bond Boys als Leonardo DiCaprio uit levensbedreigende situaties redt en daarna met hem het bed deelt? Wij zitten nu al op het puntje van onze stoel!

Deel dit artikel
Back to top