Fashion

Chanel Imam kruipt in de huid van Prince voor Harper's Bazaar

Ongeveer een maand geleden hebben wij afscheid moeten nemen van iconische artiest Prince. Hij was niet alleen een artiest maar ook een echt fashionicoon. Zijn mode ideeën hebben iedereen tijdens zijn carrière enorm geïnspireerd. Ook na zijn dood blijft dit doorgaan, Chanel Iman gaat namelijk voor Harper’s Bazaar gekleed in de meest bekende looksvan Prince.

Chanel Iman gaat gekleed in de bekende looks van Purple Rain, Dirty Mind en Plectrumelectrum. Bij deze looks kunnen zijn handschoenen en krullende lokken natuurlijk niet ontbreken. Nog een ander leuk detail van de shoot is dat deze gedaan wordt bij Electric Lady Studios, waar Prince gek op was.
 
De make-up is niet alleen geïnspireerd door Prince, maar ook door powervrouwen zoals Vanity 6, Sheila E., Wendy en Lisa. Dit geeft de shoot net dat beetje extra, waardoor wij er nog meer van konden genieten.
De shoot werd gedaan door Joshua Jordan en Christopher Sollinger. Prince was voor Sollinger een persoonlijke held. Doordat Prince was wie hij was voelde Sollinger zich geïnspireerd om ook te zijn wie hij werkelijk is met prachtige plaatjes als resultaat.
 
Bekijk de shoot van Chanel Imam als Prince voor Harper's Bazaar hieronder.
 

 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top