Fashion

Met dit telefoonhoesje maak je de mooiste selfies

De perfecte selfie, bestaat er zoiets? Ja! Dit telefoonhoesje is de perfecte tool van nu. Heel logisch dus dat deze gadget de naam 'Perfect Selfie Case' draagt. 

Geen filters meer nodig én toch selfies die eruit zien alsof ze in een fotostudio zijn gemaakt. Hier moeten wij meer van weten! Hoe werkt het? De lightcase heeft tientallen kleine LEDlampjes waardoor het hoesje je gezicht perfect belicht voor een mooie selfie. Maar, dat niet alleen. Door de lampjes werkt de case ook perfect als verlichte make-up spiegel. Handig voor een kleine touch up tijdens het uitgaan.

Kun je nog net even subtiel die rode lippenstift van je tanden vegen voor je de club binnenstapt. Kim Kardashian zweert erbij, Oprah noemde het de musthave van het jaar en ook Ellen DeGeneres waagt zichzelf niet aan een selfie zonder deze case. Nu is de hoes ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar zodat ook wij die perfecte selfie kunnen maken.

Shine bright like a diamond! Bekijk de Perfect Selfie Case hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto's.

Deel dit artikel
Back to top