Fashion

OOTD: Tess en Jasmijn van leather babe tot girly pink

Af en toe is het best leuk mee te kijken wat de redactieleden van Fashionscene dragen, toch? Daarom vandaag onze eigen Tess en Jasmijn in een aantal lekkere lookjes. Van stoer leer tot girly roze. Bekijk hier hun outfits! 

Werken in de Hallen heeft zo z'n voordelen. Lekker eten, veel leuke mensen EN niet te vergeten leuke locaties om te shooten. We leggen regelmatig onze outfits vast in 'Looks van de redactie' , en vandaag zoomen we in op een lookje van Tess!

Look 1
Jasje: Goosecraft / Bril: Ray-Ban voor Hans Anders / Top + broek: River Island / Boots: TD Leather Boots / Tas: Republica Moda 


Deze stoere backpack, Mochila Italia Black van PRÜNE, met franjes is heel handig en ook nog eens heel fashionable €199,00

Look 2

Jasje: Zara / Top: H&M / Broek: River Island / Espadrilles: Dune / Tas: Republica Moda  

In de categorie tassen en accessoires is de animal print iets wat je veel terug ziet dit seizoen. Combineer op een subtiele manier verschillende dierenprintjes met elkaar of houdt het simpel en chic met alleen deze tas van Luz Da Lua.

Look 3

Jasje: Zara / Top: H&M / Rok: H&M / Sokken: And Other Stories / Hakken: Zara / Tas: Republica Moda


Franjes en een lekker roze kleurtje, wat wil je deze zomer nog meer? Combineer de tas met andere roze items voor een girly feel of maak van deze Carla Denelli bag een echte eyecatcher door de rest van je look rustig te houden.

Look 4
Top: H&M / Broek: H&M / Schoenen: Zara / Tas: Republica Moda


Deze stoere bucket van rood leer met franjes gooi je nonchalant over je schouders! De tas van Schutz is lekker ruim en met de zwierige franjes helemaal on trend.

Look 5

Vest: Gorman / Broek: H&M / Schoenen: Zara / Tas: Republica Moda

Wist je dat ze bij Republica Moda verschillende merk tassen verkopen? Zo vind je in de categorie tassen ook bijvoorbeeld deze mooie zwarte leren shopper van Prüne. Met een klassieke zwarte tas als deze zit je altijd goed!

Republica Moda is een fijne online boetiek voor tassen, met de roots in Argentinië. Dit merk is vorig jaar opgericht door de Argentijnse Mariel Segura en haar Nederlandse man. Zij wilde de elegantie van het chique Buenos Aires naar Nederland brengen

Kijk snel op de site van Republica Moda voor nog veel meer prachtige tassen! 

Deel dit artikel
Back to top