Fashion

6 spullen in huis waar je veel aan kunt verdienen

We hebben allemaal een dak boven ons hoofd, en onder dit dak liggen enorm veel spullen. Zo ligt ons huis vol met kleding, boeken, kookgerei en apparaten. Allemaal dingen waar we dagelijks iets mee doen. Maar, wij vrouwen hebben ook een zolder of in ieder geval iets van een opslagruimte waar we onze spullen bewaren waar we geen afstand van kunnen doen. Uhm, hallo Spice Girls schoenen, etui en videobanden. Wat nou als sommige van deze spullen veel geld waard zijn? Dan wil je ze verkopen, toch? Hier zijn 6 dingen die rondzwerven in je huis en waar je veel aan kunt verdienen.

#1 Eerste druk van boeken
Ja, je hoort het goed. Snel even het stof van die boeken afblazen en opzoek gaan naar die ene eerste druk. Helaas zijn ze wel moeilijk te verkopen aangezien ze verkocht worden via veilingen. Sommige boeken kunnen een waarde hebben van tienduizenden euro's. Ja, girls, dat wordt snel zoeken!

2# Retro game consoles
De prijzen voor retro game consoles zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Dus wilde je er stiekem nog op spelen, denk dan maar even na. Want als je geld nodig hebt om toch dat ene Acné jasje te kopen is dit het moment om je console te verkopen.


Instagram: @poloevo

3# Antiek zilverwaar
Oké, heel misschien niet in je eigen huisje maar wel bij die van opa en oma. Antiek zilverwaar kan getaxeerd worden op miljoenen euro's. En al moet je natuurlijk niet al je moois gaan verkopen, als je toch iets van 25 antieke messen heb kun je er heus wel één missen.

4# Vintage bordspelletjes
Whoehoe! Wie heeft dit niet? Kijk snel op zolder, de kast of wie weet je schuur voor klassieke vintage bordspelletjes. Sommige hebben namelijk een errruugg leuk prijsje. Yes!

5# Barbies
Als vrouw weten wij dat je hier soms echt geen afstand van kunt doen. Wij moeten zeggen, stiekem hebben wij ook nog 1 á 2 barbies in onze slaapkamer verstopt. Maar als je weet dat onze barbies al bijna vintage zijn en je deze voor veel kunt verkopen, schiet het toch door je hoofd om er tenminste ééntje op Marktplaats te zetten.


Instagram: @rubythedoll

6# Oude electronica
Wie van ons heeft nou geen casetterecorder gehad? Raise your hand! Deze geweldige dingen waar wij vroeger super veel plezier van hadden gaan weg voor hoge prijzen op Ebay. Maar... wel als ze nog werken, ofcourse.

Dus zit jij krap bij kas en heb je een beetje geld nodig? Ga dan snel op een speurtocht in je huis, of die van je grootouders. Want ja, wie weet heb je daar meer geluk. Wij hier op de redactie zijn meteen na dit artikel gestart met zoeken...

Deel dit artikel
Back to top