Fashion

Hier MOET jij bij zijn! The Sleepover presents: Zwarte koffie

Dit mag je niet missen! Wat dacht je van de volgende combinatie: Een overnachting in het splinternieuwe top hotel Jaz in the City Amsterdam + één van de populairste feestjes van dit moment Zwarte Koffie! Oftwel: The Sleepover!
 
Wat houdt het precies in? Op 16 januari kun je overnachten met 2 personen, inclusief ontbijt en krijg je toegang voor twee tot een unieke en eenmalige speciale editie van Zwarte Koffie in het splinternieuwe Jaz Hotel voor maar €55,- voor TWEE personen! (Ja, je leest het goed!)
 
Het motto: 'Party till 3, sleep till 3'...dus een late check-out is geregeld! Op zaterdag 16 januari kan je inchecken vanaf 15.00 uur en op zondag 17 januari uiterlijk 15.00 uur uitchecken. Zwarte Koffie vindt plaats tussen 22.00-03.00 uur! Tijdens dit feestje geniet je van de lekkerste 90's/hiphop/RnB/Disco/Boogie & funky house beats. Uitgefeest? Dan rol je gewoon vanuit het feestje het heerlijke hotelbed in! 
 
Meer informatie over het evenement vind je hier
 
 


En wat je zeker niet wilt missen is de zwarte koffie die zondagochtend tijdens het ontbijt voor je wordt gemaakt door onze barista & DJ Mr.Speak!
 
Tickets bestellen kan hier! Bestel snel want het zal snel uitverkocht zijn!
 
Je kunt ook mee doen met onze winactie: wij mogen namelijk 1 x een diner in het fantastische Rhythms bar and kitchen+ een hotel overnachting in JazAmsterdam voor 2 personen weggeven. Meedoen? Klik hier
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laten we er met z'n allen voor zorgen dat deze avond een succes wordt, want The Sleepover is van plan elke maand zo'n te gekke avond te organiseren in het Jaz in the City hotel!

 
 
 
Deel dit artikel
Back to top