Fashion

Mario Testino fotografeert Romee Strijd voor zijn 'towel series'

Jaaaa! De Nederlands beauty Romee Strijd is vastgelegd door Mario Testino. Zij is de nieuwste aanwinst in Testino’s ‘towel series’. De wereldberoemde fotograaf fotografeert al enige tijd topmodellen gekleed in slechts een handdoekje. 

Mario Testino fotografeerde ooit Kate Moss gehuld in een witte badjas met een witte handdoek om haar haar gewikkeld tijdens een shoot. De fotograaf was zo onder de indruk van dit beeld dat hij besloot hier op verder te gaan. Sindsdien fotografeert Mario alle belangrijke modellen in deze look maar ook actrices en acteurs poseren maar al te graag in de witte handdoek voor zijn lens. Zelfs Michiel Huisman is in deze serie terug te zien. Dat Romee zich aan de lijst van grote namen mag toevoegen is dan ook heel bijzonder.

Afgelopen maand liep de blondine nog mee als officiële Angel in de Victoria’s Secret show. Het gaat super goed met haar carrière en het gaat alleen nog maar beter worden voor haar. Weer een Nederlandse schone aan de top! Bekijk hieronder het shot van Romee voor de ‘towel series’. Is het geen plaatje?!

Deel dit artikel
Back to top