Fashion

'Are You The One?' is je nieuwe reden nóg meer tv te kijken

De herfst is in volle gang, wat betekent dat we weer een hoop rainy days gaan krijgen. Des te meer reden om lekker een dagje binnen te blijven, onder een dekentje te kruipen, een lekkere kop thee en koekjes te pakken en een serie aan te zetten. Weet je alleen nog niet welke serie je moet gaan kijken? Wij hebben een dikke aanrader voor je! 
 
Waarschijnlijk ken je het programma 'Are You The One?' al. Mocht je het niet kennen: in het programma worden 10 mooie vrouwen geselecteerd en voor elk van hen wordt gezocht naar de perfecte match. Uit deze zoektocht komen 10 knappe mannen voort die samen met de 10 vrouwen een maand lang in een prachtvilla vertoeven. Het gezamenlijke doel: het vinden van je perfecte match. Vinden ze alle 20 hun perfecte match binnen 10 pogingen, dan winnen ze gezamenlijk 1 miljoen dollar!
 
 
In het derde seizoen van 'Are You The One?' komt weer alles voorbij: van prille liefdes tot perfecte matches, driehoeksverhoudingen, gebroken harten én een nieuwe twist die de tortelduifjes met een mond vol tanden zal doen staan. Het speelt zich af in Hawaï, dus we kunnen onder onze dekentjes even wegdromen bij de hotte bodies en palmbomen. 

Dit seizoen heeft alleen een gevaarlijke twist: als tijdens één van de wekelijkse matchup ceremonies blijkt dat het de kandidaten niet is gelukt om tenminste 1 true match te vinden, ook wel een “blackout” genoemd, zal de groep gestraft worden met een verlies van 250.000 dollar op de totale prijzenpot. Dit betekent dat de kandidaten met vier blackouts geen kans meer maken op de jackpot van 1 miljoen en dus met lege handen naar huis gaan. De koppels zullen hierdoor gedwongen worden om te beslissen met hun hart in plaats van met hun hoofd (of ander lichaamsdeel...) in de race naar liefde en geld.
 
 
 
 
Het derde seizoen van Are You The One? is iedere zondag om 20.30u te zien op MTV.
Deel dit artikel
Back to top