Fashion

Cindy Crawford adviseert haar dochter: Geniet van koolhydraten nu het nog kan!

Cindy Crawford behoord tot de eerste generatie topmodellen. In de 80’s en 90’s waren Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen en Christy Burlington de gezichten in fashion. Tegenwoordig gaat het er heel anders aan toe. Social media is daar een groot onderdeel van. Haar 13-jarige dochter Kaia Gerber heeft inmiddels al een modellencontract bij IMG. Cindy heeft alvast een aantal goede tips voor haar dochter.

Kaia heeft haar looks van haar moeder geërfd  en krijgt gelukkig ook haar ervaring en advies mee. Van wie kan je de kneepjes van het vak beter leren dan Cindy Crawford?! In een interview met The Edit verteld Cindy zich toch een beetje zorgen te maken over het huidige klimaat waar modellen zich in bevinden. “Iedereen is tegenwoordig zo tiny”. "Ik was zelf van nature niet zo en ga ervan uit dat Kaia ook van nature niet zo een tengere lichaamsbouw heeft”. Ze laat haar dochter dan ook weten nu vooral van lekker eten te genieten. Quote: "Enjoy carbs while you can". Koolhydraten worden nog steeds als de vijand gezien in de modellen industrie. Kaia is nu nog maar 13 jaar, op deze leeftijd hoort zij ook lekker te genieten.

 

Mmmmhmmmm no need for hot chocolate.

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

De prachtige Kaia Gerber geniet  gelukkig  nu nog met volle teugen van een heerlijke warme chocolademelk met slagroom.

 

#TBT Must be a dreamin'. Wearing @ChromeHeartsOfficial in @VogueItalia by #StevenMeisel. | Beaty by: @GuidoPalau and @PatMcGrathReal

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

De mooie Kaia heeft ondanks haar piepjonge leeftijd al een shoot met Steven Meisel voor de Vogue erop zitten. Dat beloofd wat.

 

 

uptown girls

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

Mama's benen heeft ze al....

 

uptown girls

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

En mama's facial features ook... Damm, we voorzien een rooskleurige modellencarriere voor haar. Wat een beeldig kind!

Deel dit artikel
Back to top