Fashion

Unieke couture met lievelingsbloemen bij The Manor Blooms

Couture met lievelingsbloemen... Hoe ziet dat er uit? Ontwerper Edwin Oudshoorn heeft exclusief voor Mooiwatbloemendoen.nl levendige couture creaties ontworpen met veertien Lievelingsbloemen. THE MANOR BLOOMS, een show van Lievelingsbloemen in de vorm van tableau vivant, is de start voor de Lievelingsbloemcampagne. Wij waren erbij om te genieten van de bloemen, fashion en muziek! 
 
Het is de tweede keer dat Mooiwatbloemendoen.nl op zo'n uitbundige wijze de Lievelingsbloemcampagne lanceert. De focus ligt op iemands Lievelingsbloem geven. "Het geven van een Lievelingsbloem wordt extra speciaal omdat de ander laat zien dat hij of zij zich heeft verdiept in jouw voorkeuren" - aldus Susan Iping, campagnemanager van Bloemenbureau Holland. "Edwin Oudshoorn geeft mensen in deze unieke show nog meer redenen om een bloem als favoriet te hebben".
 
‘Het gaat mij niet om één lievelingsbloem, maar om de liefde voor alle bloemen. Daarom heb ik deze collectie gemaakt’, zegt Edwin Oudshoorn die voor de show met de master floristen van The Wunderkammer samenwerkte. ‘In mijn geval waren de ruimte en de bloemen bepalend als inspiratie voor de collectie.’ We hebben genoten van dit sprookjesachtige evenement! 
 


 

Deel dit artikel
Back to top