Fashion

TLC start met serie over langste vrouwen ter wereld

Een langere vriend is voor veel meiden een eis, maar het vinden ervan is soms een heel karwei. Voor sommige vrouwen in het bijzonder. In oktober start er een nieuwe serie genaamd 'My Giant Life' op TLC, waarin vier vrouwen langer dan 2 meter worden gevolgd.

Zie je er anders uit dan de rest, dan ben je al snel een toeristische attractie. Starende blikken, afkeurende gesprekken en grinnikende vriendinnen: de 2,05 meter lange Lindsay weet er alles van. Tijdens het winkelen in de supermarkt kijken mensen haar aan of ze iemand van een andere planeet voor zich hebben staan.Terwijl Lindsay haar gewone dagelijkse boodschappen in haar karretje stopt, ziet ze vragende blikken naar haar winkelkarretje staren die denken: welk übermiddel doet dat grote meisje in haar eten om deze lengte te bereiken?  

Ook de 17-jarige Nancy ondervindt ook veel hinder van haar 2,05 meter lange lengte. Op straat wordt ze aangestaard en ze heeft nog nooit een vriendje gehad. Jongens willen nu eenmaal de big boy uithangen en kijken niet snel naar een meisje van 2.05. Binnenkort heeft ze gala en wacht ze nog steeds tot ze wordt gevraagd. Benieuwd naar de uitkomst? 

My Giant Life is vanaf zaterdag 24 oktober t/m zaterdag 21 november te zien op TLC.

Deel dit artikel
Back to top