Lifestyle

Yes! Say Yes To The Dress Benelux is terug en we hebben fantastisch nieuws daarover!

Yes! Say Yes To The Dress Benelux is terug en we hebben fantastisch nieuws daarover!

Ben jij dol op 'guilty pleasure' programma's? Dan zit je bij TLC gebakken. Eén van onze favorieten komt weer terug voor een vierde seizoen en het mooie is dat de lengte per aflevering is verdubbeld van 30 min tot een heel uur!

We hebben het natuurlijk over Say Yes To The Dress Benelux. Vanaf dinsdag 13 augustus om 20:30 kun je tien weken lang weer de zoektocht van bruidjes in spé volgen. Stylist Fred van Leer helpt de dames de perfecte trouwjurk te vinden en dat is lang niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er bij Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne zo veel fantastische jurken te vinden, dat het wel goed moet komen. Daarnaast wordt Fred natuurlijk bijgestaan door de stylisten van Koonings, die precies weten wat er op het gebied van bruidsmode trending is.

In aflevering één volgen we Samantha (30) voor wie trouwen een meisjesdroom is die eindelijk uit lijkt te gaan komen. Ze eet liever droog brood, dan dat ze in een jurk trouwt die niet perfect is. Wat voor Samantha haar allergrootste droom is, is voor Denise haar grootste nachtmerrie. Deze stoere vrouw, die dagelijks tussen de mannen werkt in de haven van Rotterdam, heeft werkelijk niets met jurken. Maar voor haar grote liefde wil ze toch op zoek naar een eenvoudige jurk, waarin ze zich vrouwelijk en sexy kan voelen. Wat heeft Fred voor haar in petto? De 82-jarige Anny is ooit getrouwd in een mantelpakje, maar heeft altijd gedroomd van een mooie jurk. Ze kijkt niets liever dan naar Say Yes To The Dress om zich te vergapen aan alle jurken. Niets vermoedend zal zij verrast worden door haar dochter. Aan Fred de eer om deze dame op leeftijd een eigen ‘Say Yes’-momentje te bezorgen!

Fred vertelt over SYTTD: “Het is een feest om deze serie te mogen maken: alleen maar blije mensen die je nog blijer naar huis stuurt met de perfecte jurk. Ik heb zelfs nog nooit zoveel verschillende bruidjes bij elkaar gezien! Van de traditionele witte tot gekleurde jurken en van tierelantijnen tot simpele, elegante jurken. Er wordt veel gelachen, veel gehuild en de zure (schoon)moeders zijn ook van de partij!

Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 13 augustus om 20:30 voor tien weken te zien.

Beeld: TLC
Deel dit artikel
Back to top