Beauty

Wat als je al tiener zijnde zwanger raakt en heel je leven verandert?

Wie zelf moeder is wéét dat het krijgen van een kind niet niks is. Het leven draait niet meer om jezelf maar om je kind en je bent ineens een stuk minder zorgeloos dan voorheen. Toch gebeurt het nog heel vaak dat meiden als tiener zijnde zwanger worden. Maar wat doe je als jouw tienerdochter een kind krijgt?

Na MTV's Teen Mom is er nu Unexpected: een programma op TLC waar drie tienerzwangerschappen onder de loep worden genomen. In de zesdelige serie (plus een tell all) wordt ingezoomd op het leven van McKayla (16), Lily (16) en Lexus (15). Naast de emoties van de mommy's-to-be, draait het ook om de hele familie die betrokken is bij de komst van het kind. Hoe verandert bijvoorbeeld de moeder-dochter relatie? 

Het blijft een interessant fenomeen om te zien hoe de jonge mama's en hun familie's het er vanaf brengen. Unexpected: Teenage & Pregnant is vanaf donderdag 1 maart tot en met donderdag 12 april om 21:00 uur te zien bij TLC. Alle tienermoeders zijn overigens ook uitgebreid op social media te volgen.

Lilly
Instagram 
Snapchat: Lillyxoxo3
YouTube

McKayla
Instagram
Snapchat: madkins28
YouTube 

Lexus 
Instagram
Snapchat: scheller_0628
YouTube

Beeld: TLC

Deel dit artikel
Back to top