Fashion

AMFI organiseert Transit in het World Fashion Center

De Amsterdamse modeacademie AMFI zal aankomende vrijdag de afstudeerprojecten van hun studenten laten zien in het Amsterdamse World Fashion Center. Onder de naam Transit tonen zij ieder jaar het beste werk van de academie. Dit jaar is het een extra groot feestje, Transit bestaat namelijk tien jaar. Transit is voor iedereen toegankelijk.

Tijdens AMFI Transit zullen 120 studenten van de verschillende studierichtingen van de Amsterdamse modeacademie hun eindexamenwerk laten zien. Er is werk te bewonderen van de design-, managment- en branding-afdeling. De studenten die afgestudeerd zijn als modeontwerper tonen hun collecties op de catwalk. Daarnaast is er een speciale eendaagse foto-tentoonstelling te zien met het thema: ‘AMFI Entrepreneurs’ en wordt hun nieuwe magazine Mondaze gepresenteerd.


Beeld: Joris van Egmond

Voor wie?
Mocht je er over aan het nadenken zijn om misschien een modestudie te gaan volgen, dan is dit natuurlijk het moment om te zien wat je hiermee kunt bereiken. Sowieso is het mega interessant en inspirerend om het werk van de nieuwe modegeneratie te bekijken. Transit wordt georganiseerd voor modepers, vrienden, familie en modeliefhebbers. Het programma sluit af met een knalfeestje.

Bekijk hier het beste van de afstudeercollecties van 2014.


Beeld: Joris van Egmond

Meer info over AMFI TRANSIT vind je hier.

Deel dit artikel
Back to top