Fashion

Streetstyle: Bellenblaas lipstick

Meet Eva Wagenveld (20) uit Amsterdam, derde jaars student van de AMFI Design. Op een zonnige dag treffen we haar aan op een terrasje in de 9 straatjes. Met haar felgekleurde lippen en kristallenketting viel ons oog meteen op haar en is zij deze week ons streetstyle icoon.


 
Wij werden enthousiast toen Eva ons vertelde dat ze mee heeft gewerkt aan de Individuals collectie op de Amsterdam Fashion Week. De collectie die in bohemian slash nomadische sferen geshowed werd. Eva maakte onder andere de broek met omslag, top met zakken en de schoenen met het lange haar. Zie hier onder twee outfits die Eva heeft ontworpen.



Eva houdt van secondhandshoppen en doet dit graag in Antwerpen bij Think Twice. Dit is de winkelketen die tweedehands kleding een waardig leven geeft. Zowel vintage stukken als dagelijkse basics kun je er vinden. Verder winkelt Eva graag bij de populaire winkels als Zara en H&M en webshops Asos en Nastygal (voor de schoenen).
 


Een tijdje geleden heeft deze dame met haar zelf afgesproken een jaar lang niet te winkelen omdat er zoveel het zelfde in de winkels lag. En als AMFI-student kun je alles ook zelf maken. Dit heeft ze een half jaar lang volgehouden want het werd zomer en dan kun je niet in winterkleding over straat.
 


Eva zie je niet gauw in een spijkerbroek, ze grijpt liever naar zwarte kleding met een edgy randje. Of bellenblaaskleurige items (zoals haar lippenstift bijvoorbeeld). Ze draagt gewoon waar ze zin aan heeft!
 
 
Like the look? Wij hebben wat items voor jullie geslecteerd:


1. Grijs T-shirt, € 16,59 van Asos
2. Zwarte sandals, € 66,36 van Asos
3. Kralen ketting, € 19,95 van Nelly
4. Rode zonnebril, € 20,74 van Asos

Deel dit artikel
Back to top