Fashion

Gaat Victoria Beckham voor H&M ontwerpen?

Victoria Beckham liet van de week weten graag een betaalbare collectie te ontwerpen. Victoria is al jaren erg succesvol als modeontwerper. Haar designs worden wereldwijd verkocht en de voormalige popzangeres is een graag geziene gast op New York Fashion Week. Nu schijnt zij een samenwerking aan te gaan met de retailgigant H&M...

Het is nog maar net uitgekomen dat modehuis Balmain een samenwerking aan gaat met H&M. De collectie ontworpen door Olivier Rousteing voor H&M belooft nu al één van de meest populaire te worden. Victoria Beckham liet weten in een interview met The Cut, dat zij staat te popelen een samenwerking met het Zweedse modelabel aan te gaan, zo meldt Vogue vandaag.


Victoria Beckham a/w 2015 Singapore - Beeld: Getty Images

Nu verbaast dit nieuws ons niet echt. Haar man David Beckham werkt al geruime tijd samen met het kledinglabel. Hij ontwerpt namenlijk al jaren voor de herencollectie en heren ondergoedlijn van H&M. Wij kunnen niet wachten! De sobere, grafische ontwerpen van Victoria zouden wij graag in een betaalbare variant willen zien.


David Beckham in boxershorts voor H&M

Deel dit artikel
Back to top