Fashion

Dutchie Maartje Verhoef in collectievideo Chanel

Het Nederlandse topmodel is niet meer weg te denken uit de mode-industrie. Zij is niet alleen het gezicht van talloze grote campagnes. Ook liep zij de meeste catwalkshows van alle modellen tijdens de fashion weeks. Nu is ook Chanel voor haar schoonheid gezwicht. Chanel toont haar bijzondere Paris-Salzburg Métiers d'art collectie op Maartje en verschillende andere grote namen, in deze bijzondere video.

Maartje Verhoef, we noemden haar eerder al 'The Queen of Catwalk'. Modehuizen vallen massaal voor haar. Zij is onder andere te bewonderen in campagnes van Valentino, Repossi en Prada. Nu zien we haar naast grote namen als Cara Delevingne en Binx Walton in de Chanel collectievideo schitteren. Chapeau Maartje!


Maartje Verhoef voor Chanel Paris-Salzburg Métiers d'art

Aangezien de Métiers d'art collectie sinds vandaag in de winkels te verkrijgen is lanceerde Chanel deze mooie video. De creaties worden close-up gefilmd waardoor de details goed te bekijken zijn. Bekijk hieronder de nieuwe chanel collectievideo.


Cara Delevingne en Binx Walton voor Chanel Paris-Salzburg Métiers d'art. Binx en Cara waren samen het gezicht van de Chanel a/w 2014 campagne.

Deel dit artikel
Back to top