Fashion

Editorial: Out of Town met Timberland

Tussen de nieuwtjes, lookbooks en mails door ontvluchten wij graag de drukte van kantoor en de stad. Niets zo moeilijk als 's ochtends een outfit uit je kast moeten trekken die voor meerdere gelegenheden geschikt is, maar Timberland helpt een handje!

De Earthkeepers Sheafe Fisherman sandaal heeft een plat, zeer dempend voetbed waardoor ie heerlijk loopt. De banden zijn van eersteklas Timberland leer waardoor de open schoenen casual zijn voor in je vrije tijd, maar je ze ook op een warme zomerdag naar je werk kunt dragen.

 

Hoe fijn is het om de drukke stad even achter te laten en outdoor even tot rust te komen? Deze sandaal is daar echt het perfecte schoeisel voor. Mega comfortabel, zoals we van Timberland gewend zijn. En stoer. We like

 

Je kunt de Earthkeepers Sheafe Fisherman sandalen hier shoppen voor €94,95

 

Tess is zodra het een beetje mooi weer is buiten te vinden. Wandelen, fietsen, varen, klimmen, het outdoor leven is op haar lijf geschreven! Naar buiten gaan betekent ontspanning, even weg van de drukke kantoorbaan en het hectische leven in de stad. Haar lievelingsplekjes in Nederland zijn dan ook de duinen en het strand. Deze Earthkeepers zijn trouwe metgezellen tijdens deze outdoor avonturen!

 

Ben jij ook wel klaar voor een outdoor avontuur? Bekijk dan de hele collectie van Timberland en vind jouw perfecte schoenen, passend bij elke gelegenheid.

Deel dit artikel
Back to top