Fashion

Snoopy als topmodel in Nederlandse couture

Het populaire stripfiguurtje Snoopy en zijn liefje Belle komen naar Nederland en worden speciaal voor de gelegenheid gekleed door een Nederlandse couturier. De expositie Snoopy and Belle in Fashion is vanaf gisteren te bewonderen in de art gallery 5&33 in Amsterdam. Snoopy en zijn zusje Belle stelen de show in deze reizende expositie waarin zij gekleed gaan in unieke creaties van ‘s werelds meest toonaangevende modeontwerpers. De expositie viert dit jaar zijn dertigste verjaardag.

De Nederlandse couturier Edwin Oudshoorn werd benaderd om Snoopy en Belle voor de reizende expositie aan te kleden. Edwin bevindt zich hier in goed gezelschap, eerder werden onder andere couturiers als Chanel, Karl Lagerfeld, Diane von Furstenberg, Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler, Oscar De La Renta, Giorgio Armani, Hermés voor deze eer gevraagd.


Snoopy & Belle in Opening Ceremony

Gratis naar de expositie van Snoopy and Belle in Fashion
Wil je weten hoe de creaties van Edwin Oudshoorn eruit zien? Je kunt Snoopy en Belle in de outfits van Edwin en van de andere internationale topdesigners nu bekijken bij 5&33 gallery in het art'otel te Amsterdam. De expositie is tot en met dinsdag 23 juni te bewonderen en is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis.


Snoopy & Belle in Isabel Marant


Snoopy & Belle in Ungaro


Snoopy & Belle in Chanel

Deel dit artikel
Back to top