Fashion

Rosie Huntington-Whiteley en Moroccanoil willen weten wie jou inspireert!

Moroccanoil, de wereldwijde marktleider in op olie gebaseerde beauty producten, lanceert haar allereerste multimedia campagne: Inspired by Women. In samenwerking met ambassadrice Rosie Huntington-Whiteley, die Moroccanoil in de reis om de kracht van elke vrouw te vieren volgt.
 
Wij op de redactie zijn al grote fans van het luxe en gebruiksvriendelijke merk. De beautyproducten komen dan ook al meerdere keren voorbij als beautymusthave. Het merk is ontstaan op een cruciaal moment van inspiratie dat voor een revolutie in de beautyindustrie heeft gezorgd. Een totaal nieuwe olie-treatment in haarverzorging en een iconisch merk zijn ontstaan in minder dan een decennium. Wij shoppen de producten maar wat graag online! 

De volgende evolutie van Moroccanoil, Inspired by Women, brengt het concept van mooie beauty-transformaties naar een volgend niveau. "We vieren vrouwen en ontdekken schoonheid door inspiratie”, aldus Moroccanoil medeoprichtster, Carmen Tal.

 
Vrouwen zijn altijd de inspiratie voor de luxe en gebruiksvriendelijke Moroccanoil beautyproducten geweest. Moroccanoil heeft altijd begrepen dat er maar één moment van inspiratie nodig hoeft te zijn om een positieve verandering teweeg te brengen. De nieuwe campagne biedt een wereldwijd platform voor vijf gepassioneerde, moedige vrouwen die hun unieke persoonlijke reizen delen. Het ervaren van een unieke moment van inspiratie dat heeft geleid tot iets groots. 


 
De kern van de campagne is INSPIRED, de serie korte films dat de schoonheid door inspiratie ontdekt. De films schetsen het verhaal van vijf gepassioneerde vrouwen met de drive om een positieve invloed op de wereld uit te oefenen. Daarnaast ontdekken we wat het betekent om een geïnspireerd leven te leiden door de ogen van ambassadrice Rosie Huntington-Whiteley. Bekijk hieronder wie en wat topmodel en actrice Rosie Huntington-Whiteley inspireren.
 
De video's van Moroccanoils overige vijf gepassioneerde vrouwen vind je hier.
 
In het dagelijks leven en helemaal door het soort werk wat wij doen als redactie van Fashionscene, zien wij dagelijks inspirerende vrouwen voorbij komen. Mannen zijn natuurlijk ook leuk om naar te kijken en luisteren, maar op de een of andere manier zijn het altijd de vrouwen in ons leven die ons extra raken. Wie raakt jou? Wie inspireert jou elke dag? Voor ons zijn het zonder meer onze geweldige collega's die elke dag weer de leukste dingen verzinnen en als team samenwerken, onze moeders (natuurlijk!) en als we naar celeb-land kijken is er een vrouw waar wij niet omheen kunnen en dat is Rihanna. Zucht.. Haar schoonheid, haar nonchalante vibe, haar stoere levensstijl en haar vermogen om zichzelf elke keer weer opnieuw uit te vinden: wij krijgen er geen genoeg van! 
 
Voor meer informatie over het Moroccanoil initiatief, kun je InspiredbyWomen.com bezoeken. Vergeet ook niet om deel te nemen aan de Inspired by Women conversaties door inspirerende vrouwen uit jouw leven in het zonnetje te zetten via social media. Download je eigen inspired by kaartje hier, vul hem in, maak een foto en voeg de hashtag #InspiredbyWomen toe. En misschien word je zelfs gefeatured op de website, onder Rosie's knappe koppie! 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top