Fashion

Wat draagt Fashionscene? #63

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Ook deze week konden we weer van het zonnetje genieten. We gingen stiekem iets vaker weg van kantoor om lunch te scoren en een luchtje te scheppen op de markt en eindigden op het welbekende pleintje bij Bellamyplein. Bekijk hieronder onze outfits van afgelopen week, die we daar voor je schoten!


Daphne combineerde haar nieuwe H&M pantalon met een basic white tee van de mannenafdeling van Primark. Het leren jasje wat ze vanwege het lekkere zonnetje uit had gedaan, is van Pepe Jeans en de witte Superstar sneakers zijn van Adidas Originals.





Eline stal de show in haar fleurige kimono van New Look. De crop top die ze eronder draagt is van H&M en zwarte high waisted jeans van Dr. Denim. Aan haar voetjes draagt ze zwarte, lage All Stars. Haar spiegelde zonnebril is een Ray Ban en haar horloge van Michael Kors. Eline's coole ringenverzameling komt van Urban Outfitters.




Hinde showde haar zelfgemaakte ketting met Buddha hangers op een zwarte top en jasje van H&M met goude knopen. Haar high waisted jeans zijn van Topshop en enkellaarsjes met fringes van Zara. De te gekke zonnebril op haar neus is vintage.




Priscilla kwam in de festival sferen door Coachella en koos voor een boho vestje van New Look. Haar high waisted jeans is van Weekday en shirt van Levi's. Haar favoriete loafers scoorde ze bij &OtherStories, armband bij SuperTrash en ringen bij Aldo.



Sanne combineerde haar Devil Donald Duck crop top van Asos met een high waisted jeans van H&M en natuurlijk haar favoriete leren jack van Pull & Bear en Adidas Originals.




Tess ging voor een blazer van H&M, haar favo ripped jeans van River Island en t-shirt van Nola Nova. Haar chelsea boots zijn van Dr Martens.

Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:

Wat draagt Fashionscene? #62
Wat draagt Fashionscene? #61
Wat draagt Fashionscene? #60

Deel dit artikel
Back to top