Fashion

Krijgen Kendall & Kylie hun eigen reality show?

Er gaat geen week voorbij zonder een nieuwtje van de Kardashian-Jenner-West familie. De reality shows van de familie zijn, in ieder geval voor ons, een guilty pleasure. Toen we het gerucht hoorden dat de Jenner zusjes misschien hun eigen show op E! krijgen moesten we dit met jullie delen!

Variety vertelt dat een reality show spin-off over het leven van Kendall en Kylie in onderhandeling is, maar dat er nog niks officieel is vastgesteld. Er zijn al meerdere spin-offs van 'Keeping Up With The Kardashians' namelijk: Khloé & Lamar, Kourtney and Kim Take New York, Kourtney and Khloé Take The Hamptons en Kourtney and Kim Take Miami. Genoeg shows over de familie, maar nog geen over de Jenner sterretjes alleen. Alhoewel Kendall en Kylie genoeg bereikt hebben de afgelopen jaren om hun eigen reality show te krijgen! Eens?

Wel of geen spin-off: de Kardashian-Jenner-West familie gaat nergens heen aangezien de show KUWTK nog wel even doorgaat.

Wij hopen dat de plannen over de reality show van de zusjes worden doorgezet, zodat we er nog serie bij kunnen zetten in onze agenda's!

kendall kylie reality show

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top