Fashion

Dit is het nieuwe gezicht van SuperTrash

Het Nederlandse topmodel Imaan Hammam gaat als een speer. Een paar maanden terug liep ze nog op de catwalk van de Victoria's Secret Fashion Show in London en nu wordt ze het nieuwe gezicht van de SuperTrash collectie SS15. 
 
Imaan wordt dit seizoen het nieuwe gezicht van SuperTrash en komt daarbij op de cover te staan van het nieuwe ST. magazine. De SuperTrash SS15 collectie is geïnspireerd op de belevingswereld van de 'Corner Store', de kleurrijke buurtwinkel waar diverse invloeden samenkomen. Met Imaan haar internationale attitude loopt ze vaak gekleed in denim, leer, crop tops en sporty chique look. Iets wat perfect past bij het boegbeeld voor de SS15 campagne. 
 
 
Imaan Hammaan Supertrash
 
 
De Corner store collectie SS15
 
De SS15 collectie omarmt de intrigerende subcultuur van de Corner Store (buurtwinkel). Street fashion en urban chic worden gemixt en komen samen onder één dak. Koele metallic tinten worden gecombineerd met prints. Luxe gedrapeerde jurken, sophisticated pakken, 'leather bikerpants' en vrouwelijke kokerrokken krijgen een moderne look door het gebruik van sportieve details. 
 
 
 
“Imaan belichaamd voor mij 100% waar ST voor staat. Een jonge, succesvolle en inspirationele vrouw. Ze belichaamt de diversiteit van SuperTrash en haar doelgroep.", aldus Olcay Gulsen.
 
Wij vinden Imaan prachtig en helemaal geschikt voor deze collectie! Wat vinden jullie?
Deel dit artikel
Back to top