Fashion

Tattoo crush: Caroline Receveur

In Tattoo Crush stellen wij iedere week een coole chick, een model, celeb of blogger, met de meest bijzondere, prachtige en stoere tatoeages voor. Deze stijlvolle ladies zitten onder de inktplaatjes en laten zien dat tatoeages en mode een match made in heaven zijn. Enjoy!

Caroline Receveur is een bloedmooie 27-jarige presentatrice, actrice en model uit Parijs. De modewereld heeft Caroline altijd geïnspireerd en gefascineerd en na het behalen van haar bachelor is ze aan de slag gegaan als model. Haar modellencarrière evalueerde in presenteren en acteren, waarna ze haar blog opzette om haar dagelijkse avonturen bij te houden en samen met haar team advies te geven over beauty, sport, reizen, wellness en trends.

Caroline, die qua haarkleur nog wel eens afwisselt met blond en bruin, heeft zelf een te gek stijltje (anders zou ze niet bijna 500.000 volgers hebben op Instagram) waarin ze moeiteloos van boyish overschakelt  naar zakelijk of klassiek, maar waarbij haar tattoo's altijd onze aandacht weet te trekken. De superknappe Parisienne heeft een half sleeve, finger tattoo's, kleine tatoeages rond haar pols en  op haar schouderbladen en in haar nek. Laat je inspireren door deze hottie!

Deel dit artikel
Back to top