Fashion

10 angstaanjagende break-up verhalen

In het nieuwe jaar heb je één missie: je gaat op zoek naar een serieuze relatie. Je bent al lang genoeg single en het wordt tijd dat je de love of your life vindt. Straks eindig je nog alleen met 38 katten. Wacht maar tot dat je deze verschrikkelijke break-up verhalen hebt gehoord, dan ben je blij met je single-status. 

Buzzfeed verzamelde 10 verschrikkelijke break-up verhalen waardoor je forever alone wilt blijven en binnen een paar minuten verandert in een happy single.

1. "Hij maakte het uit via een kaart"

"Ik ging al een paar maanden met een jongen. Op een dag reageerde hij niet meer op mijn telefoontjes. Hij zei dat hij problemen in de familie had en dus niet kon praten. Het duurde een paar dagen voor dat ik erachter kwam wat de echte reden was waarom hij niet kon praten. Hij was aan het wachten tot dat zijn kaart waarin hij het met me uitmaakt bij mij binnen kwam. Ja, je leest het goed, hij dumpte me via een KAART!"

2. "Een dag nadat we naar trouwringen waren wezen kijken, dumpte hij me" 

"We waren al een tijdje samen toen we het over trouwen gingen hebben. Na een paar maanden plannen besloten we om naar ringen te gaan kijken. Een dag later kwam hij naar mijn huis, hij gaf me een kus en een knuffel, keek me RECHT in mijn ogen aan en zei dat het hem beter leek als we uit elkaar zouden gaan"

3. "Hij verkoos gamen boven mij.."

"Ik had drie jaar een relatie met een jongen en het werd best serieus. Hij had zelfs al een verlovingsring gekocht. Er kwamen breuken in onze relatie toen hij me vertelde dat hij drie a vier keer per jaarnaar een gametoernooi wilde. Toen het serieuzer werd ging ik steeds meer nadenken over de toekomst, hij het enige waar hij aan dacht was gamen. Niet veel later maakte hij het uit. Hij vertelde me dat gamen zijn grootste droom is en dit zijn kans is. 'Dit is wat ik wil en wie ik ben'. Ja ik ben die avond gedumpt omdat hij meer van gamen hield dan van mij.. best triest."

4. "Terwijl ik net uit de douche stapte, gaf hij mij een brief waarin hij me vertelt dat hij niet meer van me houdt.."

"Dus ik wilde net onder de douche springen toen ik een berichtje kreeg van mijn vriend dat hij langs wilde komen. Dit vond ik best vreemd aangezien we die vond samen uit zouden gaan. Niet veel later was hij bij me thuis. Ik stapte onder de douche uit en sloeg een handdoek om me heen. Daar zat hij dan op de rand van mijn bed met een brief in zijn handen. Ik voelde dat er iets mis was en vroeg of hij het uit ging maken. Hij knikte zijn hoofd en zei dat hij een brief voor me had geschreven. 'Een brief? Je maakt het uit via een brief?! WTF!' Lees het nou maar zei hij. Dus ik las de brief terwijl hij tegenover me zat. De sukkel nam niet eens de moeite om de brief te herschrijven toen hij schreef: 'Ik houd niet meer zoveel van je', maar hij eigenlijk bedoelde 'ik houd niet meer van je'. Helaas kon ik dit ondanks zijn gekras nog lezen. Ik las de brief ( van twee kantjes!) met alleen een handdoek om me heen terwijl hij tegenover me zat. Hij zei geen woord.

5. "Twee dagen voor dat ik in het vliegtuig zou stappen om naar hem toe te gaan, belde hij me op het uit te maken"

"Het ging super goed tussen mijn vriend en ik. Hij had altijd al het idee om naar een andere staat te gaan verhuizen, maar hij zei er nooit veel over. Ik dacht dat het niet serieus was en maar dromen waren. Tot dat een vriend hem op kerstavond vroeg wanneer hij nou precies vertrok. Zonder enige twijfel zei hij dat hij 29 januari op werd gehaald door een vriend en dan ging touren. Wat zegt hij nou? Ik kon mijn oren niet geloven en wilde het uitmaken. Maar hij wist me er van te verzekeren dat wij een lange afstand relatie aan konden. Vele Facetimedates verder besloot ik om hem een week op te gaan zoeken. Ik dacht er zelfs aan misschien ooit naar hem te verhuizen. Twee dagen voor ik in het vliegtuig zou stappen belde hij me dat hij niet zeker was van onze relatie. Dat zegt hij nu. NU, ik net $200 had uitgegeven aan een vliegticket!

6."Hij maakte het uit via MSN MESSENGER!!!"

"Ik was mijn vorige break-up na vier jaar nog aan het verwerken, toen ik ging daten met een collega. Een week later na dat we begonnen met daten, werden we uitgenodigd voor een feestje. Omdat we zoveel hadden gedronken moesten we blijven slapen. Na het feestje begon hij zich raar te gedragen. Hij deed afstandelijk en wilde me niet meer zien. Pas wanneer ik ziek was begon hij weer tegen me te praten. Hij kwam bij me langs en bleef die nacht slapen. De dag erna maakte hij het alsnog uit net voor dat ik naar mijn werk zou gaan via MSN MESSENGER!!"

7. "Zijn MOEDER maakte het uit voor hem"

Ik was al een paar jaar samen met mijn vriend. Het was best serieus en ik was al bezig met het plannen van onze bruiloft op Pinterest. Op een avond werd er op mijn deur geklopt, daar stond mijn toekomstige schoonmoeder. Ze knuffelde me en begon te huilen. Ik snapte niet wat er aan de hand was tot ze zei dat ze niet kon geloven dat hij het heeft uitgemaakt. Wat uitgemaakt, wie? OMG heeft mijn vriend het uitgemaakt zonder dat ik het weet? Zijn moeder had het zojuist voor hem met me uitgemaakt. Daar stond ik dan in mijn beertjespyjama knuffelend met de moeder van mijn ex-vriend die aan het huilen was over mijn breakup waarvan ik niks wist.

8. "Hij dumpte me via email. De onderwerpregel was 'FYL'

Hij mailde me vanaf zijn werk dat het uit was tussen ons. Het onderwerp van de mail was 'FYL'.

9. "Hij dumpte me via een grafische rekenmachine. EEN REKENMACHINE!!"

"Ik datete ooit een jongen op de middelbare school. Op een dag liep ik het klaslokaal uit en daar stond een vriend van mijn vriendje met een grafische rekenmachine waar letters in kan typen. Ik moest het lezen van hem. Op het rekenmachine stond een bericht dat we uit elkaar moesten gaan. Hij dumpte me via een grafische rekenmachine. EEN REKENMACHINE!!"

10. "Hij maakte een einde aan onze relatie via Facebook bericht terwijl we een op dezelfde verdieping woonden."

Mijn vriend maakte het uit via een Facebook bericht. EEN FACEBOOK BERICHT! Dat terwijl we op dezelfde verdieping woonden. De post-it dump nachtmerrie van tegenwoordig. Schijnbaar was face-to-face iets te zwaar voor hem. De sukkel..

 

 

 

 

 

 

Bron: Buzzfeed, Giphy

Deel dit artikel
Back to top