Fashion

Dit zijn volgens Google de meest gezochte zoektermen uit 2014

Google, dagelijks gebruiken miljoenen mensen de zoekmachine om al hun vragen te beantwoorden. En wij moeten eerlijk bekennen, dat hier op de redactie ook geregeld naar de zoekmachine wordt gesurft, al is het maar om te dubbelchecken hoe je een woord spelt. 

In 2014 werden er weer heel wat vragen beantwoord via Google. Tegenwoordig vraag je niet meer aan je beste vriendin wat je aan moet naar je eerste date, je vraagt het Google gewoon. Google is natuurlijk altijd eerlijk en antwoord veel sneller. Bij je vriendin is het maar de vraag of ze wel wel een eerlijk antwoord geeft en niet kiest uit eigen belang. Google is your new best friend. 

Weet je niet hoe je een sjaal moet dragen? Voel je vooral niet dom, je bent niet de enige op deze aardbodem. Google publiceerde de meest gezochte zoektermen uit 2014 en daaruit blijkt dat de nummer één vraag op mode gebied is hoe je een sjaal moet dragen. Uit de resultaten kwam ook naar voren dat veel mensen geen idee hebben wat ze moeten dragen naar bepaalde gelegenheden. Op de tweede plaats staat de vraag "wat draag je naar een bruiloft?", gevolgd door "wat draag je naar een sollicitatie?", "wat draag je naar een eerste date?", "wat draag je naar een concert?", "hoe draag je een beanie?", "hoe combineer je een legging?", "hoe draag je enkel laarsjes?", en "hoe draag je een maxi skirt?". Op de tiende plaats staat de vraag "welke kleur past bij bruin?".

De top 10 meest gegooglede designers uit 2014 waren verrassend. We zien bekende namen, maar ook minder bekende namen. Maar vooral veel designers die dit jaar overleden zijn.

1.   Bethany Mota (een videoblogger met een modelijn voor Aéropostale)
2.   Kate Spade
3.   Oscar de la Renta (stierf op 20 oktober dit jaar)
4.   Rachel Roy
5.   L'Wren Scott (pleegde in maart 2014 zelfmoord)
6.   Valentino
7.   Alexander Wang
8.   Sherri Hill (een gala jurk ontwerpster)
9.   Edith Flagg (94-jarige modeontwerpster die in augustus overleed)
10. Tina Knowles

Dat Jennifer Lawrence en Kim Kardashian populair zijn, blijkt maar weer uit de top 10 meest gegooglede mensen uit 2014. Beide dames waren dit jaar veel in het nieuws. Op 1 staat de Hunger Games actrice en op de tweede plaats staat Kim Kardashian ( haar naakt foto's voor de 'break the internet' cover van Paper Magazine zal hier zeker een aandeel in hebben gehad).

1. Jennifer Lawrence
2. Kim Kardashian
3. Tracy Morgan
4. Ray Rice
5. Tony Stewart
6. Iggy Azalea
7. Donald Sterling
8. Adrian Peterson
9. Renée Zellweger (zouden de shockende foto's van haar nieuwe uiterlijk hier aan hebben bijgedragen? Wij denken van wel) 
10. Jared Leto

In 2014 waren er weer veel red carpets events. Het doel van een red carpet event is meestal het uitreiken van awards, maar stiekem draait het allemaal om de looks van de celebs. In 2014 verscheen Rihanna in de meest exentrieke looks op de rode loper. Niet gek dat zij op nummer 1 staat in het lijstje meest gegooglede red carpet looks uit 2014. Op de tweede plaats staat Lorde gevolgd door Lupita Nyong'o die ons dit jaar allemaal verraste met rode loper looks.

1.   Rihanna
2.   Lorde
3.   Lupita Nyong'o
4.   Madonna
5.   Pharrell Williams
6.   Zendaya
7.   Ben Kingsley
8.   Solange Knowles
9.   Lebrom James
10. Kesha

Beeld : Getty

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top