Fashion

Google opent modewinkels

Google richt zich meer en meer op mode. Zo lanceert het deze week een volledig nieuw modeplatform, genaamd Boutiques.com. Via deze link is het voor iedereen mogelijk een gepersonaliseerde winkel te creeren en te delen met anderen. Het resultaat: een overzicht van luxe boetiekjes om heerlijk online te shoppen.

De winkels die je bij Boutiques op kunt richten kun je helemaal afstemmen op je eigen stijl. Jij kiest de uitstraling, de merken en het soort kledingstukken. Daardoor wordt online winkelen nog stijlvoller. Boutique speelt daarmee perfect in op de huidige trend van nieuwe retailconcepten, mogelijk gemaakt door het internet en social media.

Google shopping

In feite heeft de site dezelfde functies als Google Search, Google Checkout en Google Shopping, maar de modebezoekers shoppen uiteindelijk via high-end, gepersonaliseerde luxe boetiekjes. Google hoopt het online shoppen daarmee nog aantrekkelijker te maken. Wij zijn benieuwd!

Grote namen uit de mode-industrie zoals Sarah Jessica Parker, Oscar de la Renta, Marchesa en Tory Burch  zijn al benaderd om hun eigen virtuele boetiek te openen.

 

Woensdag wordt een groot feest gehouden ter lancering van het nieuwe shoppingconcept van Google. Als het vinden van betaalbare designkleding via Boutiques nog eenvoudiger wordt, zijn wij in ieder geval enthousiast!

Deel dit artikel
Back to top