Fashion

19 jaar Victoria's Secret Fantasy Bra: de feiten

Victoria's Secret nieuws moe? Deze feitjes konden wij jullie niet onthouden. In 1996 maakte Victoria's Secret voor het eerst als showstopper de Fantasy Bra. 's Wereld duurste bh werd toen door topmodel Claudia Schiffer gedragen en werd getaxeerd op 1 miljoen dollar. Inmiddels lopen de prijzen van deze zeer luxe lingerie stukken op tot wel 10 miljoen dollar. Bezaait met diamanten en andere edelstenen zijn het ware kunstwerkjes. Het is dan ook jaarlijks een gevecht onder de modellen wie de Fantasy Bra zal mogen dragen.

Volgens de laatste bronnen zal de Victoria's Secret show op 2 december plaats vinden in London. Er was veel onduidelijkheid over de werkelijke showdatum. Er werd in eerste instantie gesproken over 9 december, dezelfde dag wanneer de Chanel Métiers d’Art show in Salzburg zal plaats vinden. Vanwege de dubbele showdatum zou zelfs Kendall Jenner, Victoria's Secret een nee hebben verkocht. Kendall zou immers dan al voor Chanel lopen. Nu definitief bekend is geworden dat de Victoria's Secret show op 2 december zal zijn, wordt het 'Kendall says no' verhaal weer twijfelachtig.

Dit jaar heeft de lingerie-gigant ervoor gekozen niet één maar twee uitvoeringen van de Fantasy Bra te tonen. Ze zullen gedragen worden door de Braziliaanse topmodellen Adriana Lima en Alessandra Ambosio. De kosten van deze twee zeer speciale stukken ondergoed bedragen te samen 4 miljoen dollar. Onze vrienden van Stylight.nl zetten alle feiten rondom deze museumstukjes op een rijtje en die kun je hier lezen.

Krijg jij geen genoeg van alle nieuwtjes rondom de Victoria's Secret show en de onwerkelijk mooie vrouwen die hierin meelopen? Dan hebben wij van allerlei leuke inside info hierover voor jou. Zoals; hoe blijven de modellen van Victoria's Secret eigenlijk in shape? Hoe ging het er aan toe backstage? Aan welke eisen moet je voldoen als model om mee te lopen in deze show? Zie hier de casting video's

 

 

Thanks to STYLIGHT.NL!

Deel dit artikel
Back to top