Fashion

DAZED: 'Kendall Jenner verandert het gezicht van mode'

KENDALL KENDALL KENDALL: sinds de show van Marc Jacobs gaat de modellencarrière van de Keeping Up With The Kardashians-ster als een speer. Er gaat geen week voorbij zonder dat er nieuws is over de prachtige brunette.

Kendall Jenner neemt de modewereld over. De voormalige realityster is niet meer weg te denken uit de bladen. Overal waar je kijkt duikt het model op. De nieuwste it-girl heeft al grote campagnes bij Chanel en Marc Jacobs lopen en vorige week kwam naar buiten dat Kendall het nieuwe gezicht is van Estée Lauder. Maar dat wil niet zeggen dat we genoeg hebben gezien van het Amerikaanse model. Er is namelijk nog een tijdschrift wat de rijzende ster aan haar portfolio kan toevoegen. Gisteren lanceerde Dazed Magazine het nieuwste nummer van de winter editie 2014 met op de cover niemand minder dan.. jawel Kendall Jenner.

Dazed Magazine heeft drie verschillende versies van de cover gelanceerd. Er is een cover met Kendall in een kleurrijke sportieve creatie met een ronde hoofddeksel van Junya Watanab. De andere cover is een zwart-wit foto waarop Kendall een militair jasje draagt van Marc Jacobs. De derde cover is een combinatie van de twee covers gecreëerd door kunstenaar Doug Abraham. De foto's zijn geschoten door Ben Toms en Robbie Spencer heeft de styling verzorgd. Op de covers staat een duidelijke tekst: "Kendall Jenner changing the face of fashion". En gelijk heeft Dazed magazine, want dit zal zeker niet de laatste cover met Kendall Jenner zijn. We verwachten dat momanager (Kris Jenner) nog heel wat campagnes en modeshows voor het model in de planning heeft staan.

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top