Fashion

De volledige film van Chanel met Pharrell Williams en Cara Delevingne

In de nieuwe Chanel film 'Reincarnation' spelen topmodel Cara Delevingne en zanger Pharrell Wiliams de hoofdrol. De film werd opgenomen ter ere van Chanel's Métiers d’art die begin december in Salzburg zal worden getoond. Bekijk hier de volledige film en luister naar Cara's zangdebuut. 

Karl Lagerfeld nam een nieuwe Chanel video op met Cara Delevingne en Pharell Williams als sterren. De twee blijken een 'match made in heaven'. Niet alleen spelen zij samen de hoofdrollen in de nieuwe Chanel film, ook namen zij een singel 'CC The World' samen op, produceert Pharrell het eerste muziek album van Cara en poseerden zij samen in een uitgebreide editorial van Vogue.

De film is geinspireerd op één van de reizen die Coco Chanel maakte naar een resort in Oostenrijk in 1954. Coco werd verliefd op de jas die de liftbediende droeg. De hoekige, uniform-achtige jas van de liftbediende is de inspiratiebron van het iconische Chanel jacket geweest.

De film ademt een Sisi-achtig sfeertje uit. Lagerfeld zegt over de nieuwe Chanel video: “Er zit a touch of Pop Art in de film,” en verwijst hier naar de kleureffecten in de video. “De film is niet bedoeld als een historische reconstructie of zoiets. Het is lekker licht en grappig."

Bekijk hier de making off van deze geweldige video:

Beeld: Chanel
Deel dit artikel
Back to top