Fashion

Tattoo crush: Nina Clemente

In Tattoo Crush stellen wij iedere week een coole chick, een model, celeb of blogger, met de meest bijzondere, prachtige en stoere tatoeages voor. Deze stijlvolle ladies zitten onder de inktplaatjes en laten zien dat tatoeages en mode een match made in heaven zijn. Enjoy!

Nina Clemente is de dochter van schilder Francesco Clemente, die bekend staat om zijn hedendaagse kunst. Nina is geboren in Italië, opgegroeid in New York en sinds zeven jaar woont ze in West Hollywood samen met haar man Wayne Rambharose en dochtertje Indigo van 1 jaar oud. Nina heeft een passie voor koken en ze is daarom ook professionele chefkok en cateraar van beroep. Deze herfst lanceert Nina een restaurant project in LA.

Nina heeft meerdere tatoeages, waarvan er twee opvallen. Eén daarvan is de tekst 'Nothing lasts forever, Everything lasts forever' op haar onderarm. De andere, een chef messenset op haar rug, verwijst natuurlijk naar haar passie. De messen zijn zo gecompositioneerd dat ze op twee vleugels lijken. Bekijk de foto's hieronder!

Tattoo crush: Nina Clemente

Tattoo crush: Nina Clemente

Beeld: PaperMag

Tattoo crush: Nina Clemente

Beeld

Tattoo crush: Nina Clemente

Deel dit artikel
Back to top