Fashion

Shop de look: Silk and Suits

Dit is de Japanse Mariko Kuo, het brein achter haar blog Silk and Suits, waar zij haar fijnste outfits deelt. Op haar 18e verhuisde Mariko naar Londen om de wereld te ontdekken en dat resulteert in een westerse kledingstijl. Op dit moment woont Mariko nog steeds in Londen en laat ze geen Fashion Week aan zich voorbij gaan. 

Naast blogger is Mariko ook model in Japan en is ze aangesloten bij verschillende grote Japanse modellenbureau's. Haar blog begon ze twee jaar geleden en inmiddels heeft ze al veel vooruitgang geboekt en heeft ze meer dan 25.000 volgers. Wij vermoeden dat dit aantal in de toekomst nog veel groter gaat worden.

De stijl van blogger Silk and Suits is classy in combinatie met de allernieuwste trends. Mariko heeft een lijf waar je u tegen zegt en dus kan de Japanse beauty bijna alles hebben. Op dit moment zijn haar looks vaak zwart-wit met hier en daar een kleurexplosie. Onze favorieten? De overknee boots, de cape en haar prachtige krijtstreep pak. Dit zijn items die we deze winter nog veel vaker zullen gaan zien.

Shop de look:

Jas €142,18 ASOS, Pet €25,59 ASOS

Instappers €54,99 Mango, Trui €34,99 Mango

Jurk €85,31 ASOS, Overknee laarzen €63,97 ASOS

Deel dit artikel
Back to top