Fashion

Rosie Huntington-Whiteley is het gezicht van Coca Cola Life

Coca Cola heeft een nieuwe Cola geïntroduceerd die het idee geeft dat een gezondere versie van Cola bestaat. Rosie Huntington-Whiteley heeft vaak gesproken over haar liefde voor een gezonde leefstijl en is toepasselijk het gezicht van het nieuwe drankje genaamd Coca Cola Life. 
 
De Cola bevat veel minder suikers en daardoor ook minder calorieën. Coca Cola Life is anders dat een Cola Light of Zero omdat het ook de suikervrije chemische zoetstoffen niet bevat maar de natuurlijke zoetstof Stevia. 
 
We zien het model maar al te vaak in haar workout gear naar de sportschool gaan om haar strakke lichaam te behouden en de nieuwe Coca Cola is volgens Rosie het perfecte drankje om af en toe van te genieten.  “I’m a great believer in not denying yourself when it comes to what you eat and drink but, like everything in life, it’s about finding a healthy and happy balance” aldus het model.
 
De 27-jarige Rosie laat in de campagne haar modellenfiguur zien in een lange groene jurk en glinsterende groene top wat natuurlijk perfect past bij Coca Cola’s Life drink. Het drankje is groen, omdat het flesje en blikje ook gerecycled plastic en 30% plantaardige vezels bevatten.
 

Deel dit artikel
Back to top