Fashion

Kylie Jenner lanceert eigen haarverzorgingslijn

De Jenner en Kardashian zusjes zijn niet allen razend populair maar ook business minded ingesteld. Zo hebben Kim, Kloé en Kourtney hun eigen kledinglijn. Kendell timmert hard aan de weg als model. Kylie kon natuurlijk niet achter blijven. Aangezien de Jenner's en Kardashian's bekend staan om hun weelderige haar, bedacht Kylie dat zij best wel eens een haarproductenlijn kon starten. We hebben Kylie ook een aantal keer voorbij zien komen met stoere en trendy kapsels, dus waarom niet.

In augustus lieten Kim, Kloé en Kourtney al weten een haarproductenlijn te starten. Zij zouden een label uitbrengen wat stijl- en krultangen ging produceren. Kylie gaat een samenwerking aan met het haarverzorgings label Bellami Hair. De jongste Jenner telg kondigde dit nieuws aan op haar Instagram pagina. Op de foto's zien we Kylie met een grote bos voluptuous haar. Niet alleen haar bos haar is groot, Kylie's lippen zien er ook verdacht vol uit, we vermoeden een kleine lip filler.....


Kylie liet via instagram het volgende weten: Kylie Hair Kouture coming soon...sooo excited follow @bellamihair for more details!

 


Kylie Jenner met grote bos haar en volle lippen.

Deel dit artikel
Back to top