Fashion

North West zit front row bij Balenciaga

Gisteren showde Balenciaga de spring-summer 2015 collectie tijdens Paris Fashion Week en daar was een hele jonge en bijzondere gast aanwezig. Kanye West en Kim Kardashian-West besloten North West, slechts 1 jaar oud, mee te nemen. 

Andere gezinnen gaan naar de dierentuin; familie West gaat naar Fashion Week. Verschil moet er natuurlijk zijn. En daar zat de kleine knappe dreumel dan, front row op de schoot van Kim. Je zou het de beste plek kunnen noemen. Op de foto's lijkt Baby North het niet erg naar haar zin te hebben, maar dit kan natuurlijk ook komen doordat ze van nature - net zoals papa - een sip gezichtje heeft. So cute!

Baby North ging, net als haar ouders voor een all black outfit. Ze droeg een combinatie van een leren rokje en legging, een Yeezus shirt en baby Timberlands. De styling was ongetwijfeld in handen van Kanye. We vragen ons af wat North heeft meegekregen van de catwalk show...

Kim plaatste onderstaande foto op Instagram met de omschrijving 'Balenciaga Baby'. Je kunt zeggen wat je wilt, maar het is wel een plaatje dit gezin.

http://instagram.com/kimkardashian

Bron: Instagram Kim Kardashian

North West zit front row bij Balenciaga

North West zit front row bij Balenciaga

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top