Fashion

Tijdschrift Photoshopt cellulitis op Kendall

De modellencarrière van Kendall Jenner gaat als een speer. Sinds haar modellendebuut in februari heeft het 18-jarige zusje van Kim Kardashian al veel bereikt, maar niet iedereen gunt haar dit succes. Het tijdschrift Famous heeft Kendall gePhotoshopt en dat heeft haar lichaam niet bepaald mooier gemaakt... 

In februari liep ze nog haar eerste Fashion Week in New York. Nu heeft ze al in magazines gestaan (Teen Vogue, Vogue), campagnes gescoord (Givenchy) en dit seizoen loopt Kendall over de catwalk in New York, London, Milaan én Parijs. Jaloerse modelcollega's zouden Kendall pesten om haar 'celebrity model' status, omdat zij haar carrière in haar schoot geworpen zou hebben gekregen. Ze zou niet zo hard hebben gewerkt als hen en alleen met mede 'celebrity modellen' omgaan, zoals Hailey Baldwin en Gigi Hadid. Het is een geniepig wereldje.

Nu is er óók nog een tijdschrift, dat niet het beste voor heeft met Kendall. Zij gaven Kendall namelijk cellulitis na een Photoshop beurt en noemde haar 'too fat' , maar wij weten natuurlijk dat de benen van Kendall er niet zo uitzien. Bovendien is Kendall van nature gewoon een modellentalent, ongeacht haar achternaam. Alles voor stijgende verkoopcijfers, of niet Famous?!

Magazine Photoshopt cellulites op Kendall Jenner

Deel dit artikel
Back to top